een batterij heeft een positieve kant

jawel!

het heeft lang geduurd maar de examens zijn morgen gedaan.en maar goed ook. nu nog seffes wat goed doorvloeken en morgenochtend de hele ochtend herhalen, en dan is het weer tijd voor een veel te druk sociaal leven! pintjes overal! hoera!

Na men examen organisatiepsychologie heb ek zo weer men vrolijkheid teruggevonden, dankzij onder andere de film where the wild things are (RUMPUS!!) en het terugvinden van een lang verloren favoriete kindertekenfilm. Nu kan ik weer ongestoord dvkm maken die niet zo geforceerd overkomen als de laatste drie šŸ˜€

ik denk dat ik in het vervolg ze niet meer in ga inkten, maar ze gewoon in potlood laten, ik weet nog niet precies hoe, maar door de lijntjes zwart te maken verneuk ik het allemaal, en zien de tekeningen er te geforceerd uit. Daar wordt dus aan gewerkt!

dit was wat mij te binnen schoot wanneer ik deze mop op een van de wc-deuren van het welriekende boekentorentoilet zag:

Nu, hoe staat het met de ongelooflijke ultraverhalen van supermaarten vraag je? Wel, ik heb al zo’n 10 domme ideejen, , een constant veranderende titel, 1 cartoon waarvan het lijnwerk al gedaan is, en ABSOLUUT GEEN TIJD om ze te maken. Er zitten lieve tussen, der zitten grappige tussen, er zitten maarten tussen.

Dit weekend zal ik wss mij thuis zitten vervelen, dus tegen maandag of dinsdag zal je de eerste 3 hier in wereldpremiere kunnen bezichtigen.

feest!

boutros boutros ghali

supermaarten

Advertenties

Gepubliceerd door

Dood verderf en koekjes me melk

woep woep woep woep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s