DSMIQJFEMNMBUFGRYUGFHWH!

deze blog bestaat nog absoluut niet zo lang, en ik ben nu al de dvkm cartoons beu! maar dat zullen we dan maar toeschrijven aan examenburnout (jeweetwel, hoog depersonalisatie, hoog emotionele uitputting en laag persoonlijke bekwaamheid). Organisatiepsychologie blijkt namelijk een bitch van een vak te zijn! Dus nu zijn we constant bezig met ons te proberen focussen op de cursus en niet blij te zijn. niet blij zijn is niet hyperactief blij zijn, niet hyperactief blij zijn is niet gelijk een gek domme comics uitvinden. niet gelijk een gek domme comics uitvinden maakt maarten droevig (jeweetwel, omdat mensen me dan minder graag zien).

Ik probeerde de afgelopen dagen wel, maar deresulterende comics wezen minder grappig.

deze vond ik nog acceptabel en de moeite om in te scannen:

on a different yet same note:

Vandaag heb ik wat men flow teruggevonden, beetje goed geleerd, en met iets nieuws begonnen van tekengedoe. Door de filmjes van men nieuw wii spelletje te bekijken (een ingesproken graphic novel, check http://www.youtube.com/watch?v=k3WN7L1Y8ps) wou ik iets doen met waterverf en realistisch maar toch niet helemaal gezichtjes doen.

als je dat combineert met mijn voorliefde voor mezelf krijg je dit:

DE ALLEDAAGSE AVONTUREN VAN SUPERMAARTEN

of  “hoe je extreem trots kan zijn op zelfs de meest ordinaire der dagelijkse taken”

binnen de vijf minuten tijd had ik al 3 MINDBLOWING scenario’s, waarvan ik mijn uiterste best zal doen ze uit te tekenen en in te verven de komende weken, maar het zal niet voor de volgende dagen zijn jammergenoeg, dankzij enerzijds organisatiepsychologie, en anderzijds de meest nutteloze cursus voor bedrijfspsychologen: GEZONDHEIDSPSYCHOLOGIE. Ja, gezondheidspsychologie, waar zelfs het op bedrijfspsychologen gerichte hoofdstukJE van de curus op klinisch psychologen gericht is. Douchebags.

liefs,

Maarten.

Advertenties

Gepubliceerd door

Dood verderf en koekjes me melk

woep woep woep woep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s